Bra dikningsjobb i samband med grävning av fiber

Välkommen att läsa dagens inlägg, jag hoppas ni mår bra! Det ska idag handla om hur det blev när vi i vår vägförening i Hylte fick fiber indraget till husen och behövde hjälp med dikning. Det är ett företag som heter Johanssons Gräv som gjorde jobbet åt oss. Det var omfattande grävningsarbeten och en himla röra, men nödvändigt med tanke på att vi skulle få fiber. Men att det ändå blev väldigt bra till sist. Det ligger ju helt rätt i tiden, att ha fiber indraget till husen, så en viss röra fick vi ju ändå tåla under tiden som arbetet pågick. Dels var det firman som skulle dra själva fiberledningarna, så var det grävningen, och även dikningen för att få bort vatten. Vi i föreningen är väldigt belåtna med det jobb Johanssons Gräv har gjort. 

  

Föreningen här i Hylte, tog ett beslut på att anlita Johanssons Gräv. Valet var lätt! Vi som förening sökte ett företag som skulle vara kompetenta att utföra jobbet. Vi hörde hos för runtomkring, och då andra markägare eller föreningar i trakterna runt Falkenberg och Halmstad anlitat just Johanssons Gräv och de lämnade goda referenser, kändes det helt tryggt även för oss, att anlita deras tjänster. Faktum är att även vi blev så nöjda med deras insats att jag verkligen kan rekommendera även er, att kontakta detta eminenta företag. 

  

Till sist! Nu har vi riktigt bra bredband indraget i husen. Jobben här utanför gjorde förstås att det var begränsad framkomlighet i trafiken under en period. Det såg rörigt ut men det var ett organiserat kaos. Jag måste säga, att på Johanssons Gräv, där arbetade de strukturerat och målmedvetet. Det tog inte så lång tid innan allt var färdigt, och detta till en mycket rimlig kostnad. Ha nu en fortsatt fin dag! 

 

Du gillar kanske också...