Stressreducerande massage

Hej på er alla läsare. Jag är uppe väldigt tidigt, morgonpigg som jag är. Så här tidigt på morgonen är  det var en sak som jag ville berätta för er här i min blogg. Jag tänker skriva om hur jag gjorde när jag under sommaren fick problem med spänningar och värk i axlar och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Det finns säkert många fler än jag som skulle ha nytta av den massage som jag fick på ett ställe som heter Duong Beauty. Det här stället ligger strax utanför Borås.   

 

Jag är en kvinna som jobbar inom hemtjänsten. Det är tunga lyft, jag går och står mycket i jobbet och kroppen började säga ifrån. I somras blev värken akut. Jag beställde tid till Duong Beauty, och fick en mycket välgörande, skön, stressreducerande och avslappnande massage. Redan efter första behandlingstillfället blev jag betydligt bättre. Jag har fortsatt att komma tillbaka med jämna mellanrum, och nu behöver jag inte starta dagarna med värktabletter. Jag är riktigt belåten med vad massagen har gjort för mig. Om du liksom jag har problem med spänningar och värk, eller om du bara är i behov av en skön och avstressande massage i Borås, så rekommenderar jag dig att beställa tid.   

  

Min rygg och mina  axlar har verkligen mjukats upp och värken är i stort sett borta. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar och jag fungerar mycket bättre, både i jobbet och privat. Jag har fått ny energi, när kroppen mår bra mår psyket också bra. Jag till och med sover bättre om nätterna. Nu förstår ni säkert varför jag är så imponerad av det här stället. Jag skulle verkligen rekommendera er att gå hit. 

Du gillar kanske också...