Bra tandvård

God morgon på er alla läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som kan vara av särskilt intresse för er som bor i Jönköping eller däromkring. Det är nämligen så att jag nyss har kommit hem ifrån tandläkaren. Stället som jag ska berätta om heter Huskvarna Tandvård och här har jag varit patient under några år och är verkligen helnöjd. Därför tänker jag göra lite “reklam” för det här stället för jag vet att många skulle bli hjälpta av att gå hit. Tänderna är något som vi alla regelbundet behöver undersöka. Oavsett hur väl vi sköter våra tänder måste tandläkaren eller tandhygienisten med jämna mellanrum göra en undersökning. Ju förr ett problem upptäcks, desto bättre.  

Jag valde att börja här efter att i flera år varit patient på Folktandvården. Jag var uppriktigt sagt trött på de riktigt långa väntetiderna, det kunde ta månader ibland för att få en tid. Dessutom upplevde jag det som opersonligt, så jag tackade för mig och började istället på Huskvarna Tandvård. Det har jag aldrig ångrat. Här är lätt att få en tid, de som jobbar där har en stor yrkesmässig kompetens och det är inte dyrare än att gå till Folktandvården. Här får jag alltid ett trevligt bemötande och det betyder också mycket! Oavsett om det är en vanlig rutinkontroll, om det är tandvärk du har fått, eller om du vill skaffa dig snyggare tänder så kan du få hjälp med detta här. 

För egen del så nöjer jag mig med att besöka tandhygienisten med jämna mellanrum för att avlägsna tandsten, och tandläkaren undersöker tänderna årligen. Det är detta som kallas förebyggande tandvård. Jag vill verkligen rekommendera det här stället även för er, kära läsare.  

 

F

Du gillar kanske också...